Meteen naar de inhoud

POWERWOMAN IN DE MAAK.

INHOUD WORKSHOP:
Ik ga jou in simpele taal leren hoe het lichaam werkt zodat jij nou eindelijk de basis kennis hebt en straks zelf aan de slag kan gaan om de betere versie van jezelf te worden.

Wil jij je fitter gaan voelen, je zelfvertrouwen terug krijgen en weer lekker in je vel zitten?

Tijdens deze workshop van 3 uur leer ik jou kennis over voeding en effectieve workouts. Tips en tricks zodat jij doorzettingsvermogen krijgt en van motivatie discipline maakt. Kortom powervrouw in de maak!

De workshop zal starten met een kennismaking en inleiding waarbij ik 15 min mijn verhaal doe. Daarna krijg je theoretische kennis van ongeveer een uur en daarna gaan we een uur lang zweten. Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen en tips en trucs.

Heb jij ook al zoveel pogingen gewaagd om een fittere versie van jezelf te worden. Alle diëten al geprobeerd. Ben jij continue op zoek naar de beste workout? Snap jij echt helemaal niets van voeding en workouts ?

Meld je dan snel aan!

Wat is er mooier dan een vrouw die zelfvertrouwen uitstraalt.

Een vrouw die sterk in haar schoenen staat en lekker in haar vel zit ook als het even tegen zit.

Toen ik zelf tegen een burn-out aan liep wist ik dat ik dingen anders moest aanpakken. Ik cijferde mezelf weg en had totaal geen grip meer over mijn eigen leven. Dit moest anders en per direct.

Mijn gezondheid moest op nummer 1 gaan staan, niet alleen lichamelijk maar ook mentaal. Ik moest prioriteiten gaan stellen en tijd maken voor mezelf om een betere versie van mezelf te worden. Ik verwacht van mijn kinderen dat ze gezond leven  maar wat voor voorbeeld rol was ik zelf voor mijn kinderen ?

Ik dacht dat ik controle over mijn leven had tot mijn gezondheid mij in de steek liet. Op de achtergrond ging het slecht met mijn studie, had ik het zwaar met de zorg als mantelzorger van mijn moeder en vocht ik tegen de belastingdienst als slachtoffer van de toeslagen affaire.

Mijn lichamelijke klachten werden erger en ik kwam terecht in het ziekenhuis. Het advies van de arts bij ontslag; ga sporten.

Deze woorden hebben mijn leven veranderd. Ik nam het advies op en ging werken aan een mentaal en lichamelijk betere versie van mezelf. Het momentje sporten ging van het moet maar naar wat voelt dit heerlijk.

Sporten werd een momentje voor mezelf. Ik werd fitter sterker, ik zag mijn  lichaam veranderen. Mijn zelfvertrouwen groeide, ik werd metaal sterker en voelde mij ineens op en top vrouw.


Na jaren ervaring te hebben als transformatie/health coach wil ik vrouwen graag helpen met de beste versie van zichzelf te worden.

Ik ga jou in simpele taal leren hoe het lichaam werkt zodat jij nou eindelijk de basis kennis hebt en straks zelf aan de slag kan gaan om de betere versie van jezelf te worden.

Wil jij je fitter gaan voelen, je zelfvertrouwen terug krijgen en weer lekker in je vel zitten?

Meld je dan aan voor Confidence in the City !

DOOR MEE TE DOEN AAN DEZE WORKSHOP LEER JE O.A. :

✓ De druk van het ideale plaatje/zelfvertrouwen/zelfbeeld
✓ Hoe werkt ons lichaam/hormonen/stress
✓ Wat doen vitamines en mineralen voor ons.
✓ Koolhydraten en hormonen
✓ Wat is vetverbranding en hoe breng ik dit op gang.
✓ Vetverbranding vs calorieen
✓ Voeding en resultaten.
✓ Planning
✓ Zelfvertrouwen
✓ Motivatie vs discipline

PRIJZEN:
Kosten Workshop€ 100,-

MELD JE NU AAN VOOR DE WORKSHOP: “Confidence in the City!